Dieren

Toont alle 9 resultaten

Dieren verjaardag

Dieren, wie is er nou niet dol op? Zeker voor kinderen is het mega leuk om dit als thema aan een kinderfeest of verjaardag te koppelen. Je kunt super veel leuke dingen bedenken! Laat alle gasten verkleed als dier komen, versier het hele huis als één grote jungle of safari, hang dieren ballonnen en dieren slingers aan de muur en maak lekkere hapjes in het thema. Er zijn genoeg leuke activiteiten te bedenken zoals ezeltje prikje of met z’n allen naar de kinderboerderij. Zo wordt het hoe dan ook een onvergetelijke dag!

Dieren ballonnen

Bij een dieren kinderfeest horen natuurlijk ook ballonnen! We hebben de vrolijkste dieren folieballonnen voor je beschikbaar. Van een safariset tot een eenhoorn, en van een zeester tot een duif. Kies de dierensoort die het beste bij jouw thema past! De ballonnen zijn opblaasbaar met helium en daardoor blijven ze de hele dag in de lucht hangen! Dieren zijn het liefste in een groene omgeving, dus kijk ook zeker even bij de bijpassende jungle artikelen. Allemaal in het groen!

Dieren slingers

Natuurlijk heb je tijdens het feest ook slingers nodig. Want een feestje zonder slingers, dat kan natuurlijk niet. Zeker niet tijdens je dieren verjaardag! Het huis moet op zijn minst op een jungle of een dierentuin lijken. We hebben daarom de meest prachtige, gekleurde dieren slingers voor jullie beschikbaar. Geef je geen kinderfeest maar een studentenfeest? Ook daar hebben we aan gedacht met de goude slinger ‘Wild one’!

Is het dierenthema toch niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan ook eens bij onze andere thema pagina’s zoals neon of piraten!