Bedrukte ballonnen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Ballonnen met een bijzondere bedrukking

Ballonnen zorgen voor een vrolijk effect aan je verjaardag! Het is nog persoonlijker en leuker als je voor bedrukte ballonnen kiest. Speciaal voor de jarige, de geslaagde of het bruidspaar. Ze zullen zich extra bijzonder voelen. We hebben een breed assortiment voor jullie beschikbaar, met allerlei soorten bedrukte ballonnen. Diverse kleuren, maten en opdrukken. Neem snel een kijkje.

Bedrukte ballonnen

Voor veel gelegenheden kun je bedrukte ballonnen goed gebruiken. Denk aan een themafeest, een verjaardag of een bruiloft! Effen ballonnen zijn mooi, maar met een print zijn ze nog extra bijzonder. We hebben allerlei soorten in ons assortiment. Met teksten als ‘Just Married’, ‘Happy Birthday’ of ‘Hoera, 70 jaar’. De ballonnen zijn beschikbaar in diverse kleuren. Kijk dus snel naar ons aanbod en maak van je feestje een onvergetelijke dag!

Helium ballonnen

De ballonnen zijn van latex materiaal waardoor ze van goede kwaliteit zijn en erg stevig. Dat maakt ook dat ze goed te vullen zijn met helium en niet snel kapot schieten. Eenmaal gevuld met helium blijven ze ongeveer 5 tot 7 uur in de lucht hangen. De ballonnen worden zonder lucht geleverd.