Ballonnen

Ballonnen in alle vormen, soorten en maten

Wij hebben het allemaal! Van mooie glanzende rosegold tot schattige pastelkleurige ballonnen. Latex ballonnen tot folieballonnen, wij hebben ze! Bij Bananago koop je passende ballonnen om jouw feestje extra speciaal te maken. Vul de ballonnen met helium om ze te laten zweven of maak er een mooie ballonnenboog van. Ook zijn onze ballonnensets leuk als accessoire bij een fotobooth!

Ballonnen maken jouw feestje nog mooier

Of het nu de eerste verjaardag van je kind is of je een leuk bedrijfsfeest hebt, ballonnen zijn niet te missen! Een mooie folie cijferballon of een regenboog aan latex ballonnen, wij hebben het! Ook hebben we leuke ballonnensets voor babyshowers en gender reveal feestjes. Ook kan je met ons ruime assortiment leuke thema feestjes geven met bijvoorbeeld onze Fortnite ballonnensets. Nog meer ballonnen nodig? Wij hebben naast leuke thema ballonnensets natuurlijk ook latex ballonnen in alle kleuren en maten van hoge kwaliteit.

Ballon accessoires

In onze ballonnensets zijn accessoires onmisbaar. Zo kan je hiermee met leuke extra’s bij de foto’s op de babyshower poseren en geef je elk feestje net dat stukje extra.

Wij hebben niet alleen ballonaccessoires die helpen met de aankleding van het feestje, maar ook ballonaccesoires die het aankleden van het feestje een stuk makkelijker, sneller en goedkoper maken. Wil je bijvoorbeeld alle ballonnen hoog aan het plafond hebben, maar heb je geen helium? Geen zorgen! wij hebben ballonnenstickers om deze makkelijk en goedkoop op te hangen. Ook kan je met onze ballonnenpomp honderden ballonnen in een mum van tijd opblazen zonder zelf buiten adem te raken en uiteindelijk ons ballonnenslinger lint gebruiken om zelf een prachtige ballonnenboog te maken.